16.12.11

''Τρεις λαλούν και δυο.....εκατομμύρια χορεύουν''

Σε μια περίοδο που η Ελλάδα είναι για τα πανηγύρια,δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα όργανα.Οι πολιτικοί, ως γνήσιος περιοδεύων θίασος,παίζουν το βιολί τους.Αυτοί δίνουν τον ρυθμό και εμείς οι πολίτες ακολουθούμε πιστά το πρόγραμμα.Και όπως λένε οι παλιοί,''όποιος μπαίνει στον χορό, χορεύει''.

     ''ΚΑΡΣΙΛΑΜΑΣ''
''Θα επεκταθεί και στους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα το μέτρο της περικοπής 13ου και 14ου μισθού''είπε και ε λάλησε ο τραγουδιστής,σύμφωνα με το ρεπερτόριο!!Ε ρε γλέντια!!!Η τελευταία τρύπα του ζουρνά ''βγάζει'' μια παραφωνία και μερικά εκατομμύρια εργαζομένων είναι υποχρεωμένα να μπουν στον χορό.Ανεξάρτητα αν  έχουν κέφια ή όχι.
    ''ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ''
 ''Τα επικουρικά ταμεία κάνουν αναλογιστικές μελέτες και μάλλον θα κοπούν το 50% των συντάξεων''
  Καινούργιο τραγούδι το οποίο με την συνοδεία κλαρίνου είναι δυνατόν,παιζόμενο αργά,να χορευτεί και τσάμικο!!
    ''ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ''
   ''150.000 υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου φορέα σε εφεδρεία''Παραδοσιακός χορός με προέλευση από τα πολύ παλιά χρόνια.Ξεκινάει αργά με μικρά βήματα,σιγά σιγά, από τον διορισμό και, χωρίς να το καταλάβεις καταλήγει σε χοροπηδητά,τρέμουλο και χτύπημα τα πόδια στο έδαφος.Το χτύπημα του κεφαλιού σας στον τοίχο, είναι άλλος χορός μοναχικός,που ο καθένας μπορεί να τον χορεύει μόνος του!
    ''ΤΑΓΚΟ''
  ''Αν δεν καθίσετε καλά, θα γίνουμε Αργεντινή''Αυτός ο χορός είναι Special αφιερωμένος στους Αργεντινούς και χορεύεται δυο δυο. Άλλωστε αυτοί ξέρουν να χορεύουν ταγκό.Οι άλλοι λαοί πρέπει να το βουλώσουν.Όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, να λέει!!
     ''ΣΥΡΤΑΚΙ''
  ''Μαζί τα φάγαμε''Μετά τέτοιο φαγοπότι, όλοι μαζί,οργανοπαίχτες,τραγουδιστές,πελάτες,πιασμένοι χέρι χέρι, με τελευταίο τον Καρατζαφέρη και πρώτο τον Πάγκαλο,σαν γνήσιοι Έλληνες Ζορμπάδες,οι μισοί θα χορεύουν και οι άλλοι μισοί θα χτυπούν παλαμάκια για τα κατορθώματά μας!!ΟΠΑΑΑΑΑ!!!
   ''ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ''
   ''Γεννήθηκες για την καταστροφή''Αγαπημένο τραγούδι των Παπανδρέων και της παρέας τους. Ως Έλληναράδες, μάγκες και καραμπουζουκλήδες,θέλουμε όλοι μας, να ρίξουμε την ζεμπεκιά μας.Αγαπημένο μας τραγούδι είναι το, ''Άσ τον τρελό, στην τρέλα του''. Προτείνω, τα πιάτα αντί να τα σπάσουμε στην πίστα, να τα ρίξουμε στα κεφάλια των πολιτικών μας.
   Για τελευταίο χορό,πριν το κλείσιμο της αυλαίας,θα ήθελα να σηκωθούμε όλοι στην πίστα και να χορέψουμε,όλοι μαζί, μια παραγγελιά!!!

   ''ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΚΟΥ''
   Χορεύετε περήφανα,με ψηλά το κεφάλι,πιασμενοι ο ένας από τον άλλον και,με ελαφρά πηδηματάκια,με την σειρά, πηδάμε στον ΓΚΡΕΜΟ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: