1.1.12

Διυπουργική προχειρότητα ή μήπως κάτι άλλο!

    Το θέμα της πώλησης, αλλά και της αγοράς ,καθώς και της εκμετάλλευσης των 4 AIR BUS αποτελεί,μάλλον, τον ορισμό του σκανδάλου. Περίεργα πράγματα υπογράφουν τα''αξιότιμα'' μέλη της Διυπουργικής επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων.....τρομάρα μας!Ας το  ξανά διαβάσουμε όλοι προσεκτικά..


   Όπως φαίνεται, πολύ καθαρά,η εταιρία GRANT THORNTON ήταν αυτή που ανέλαβε με προηγούμενη εντολή την αποτίμηση των 4 AIRBUS.Στις 30.11.2011 η GRANT THORNTON με επιστολή της ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει,κατόπιν επιτόπιας επιθεώρησης, την εκτίμηση της αξίας των αεροσκαφών, πριν από τις 18 Ιανουαρίου του 2011!!!(Ακόμα και λάθος του συντάκτη να ήταν η λάθος χρονολογία 5 Υπουργοί που υπέγραψαν στραβωμάρα είχαν;).Ενώ, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου του2011 τους''έγραψαν''την επιστολή.Κάντε έναν έλεγχο, σας παρακαλώ, στις ημερομηνίες.Φυσικά οι φωστήρες της διυπουργικής, με την αστραπιαία ταχύτητα που τους διακρίνει,αποφάσισαν στις 2.12.2011, Παρασκευή,δηλαδή σε μια μέρα,μετα από εισήγηση του νομικού συμβούλου της συναλλαγής HOGAN LOVELLIS LLP  ότι είναι ελεύθεροι πλέον να κάνουν απευθείας ανάθεση του έργου του ανεξάρτητου απομιμητή( Το αντιγράφω όπως ακριβώς το γράφουν στο επίσημο διυπουργικό έγγραφο!!!!!! Το ανέθεσαν σε ΑΠΟΜΙΜΗΤΗ και ξαναστραβώθηκαν οι παραμορφωμένοι ) Σάββατο και Κυριακή ως γνωστόν,έχουμε αργία!Την Δευτέρα 5 .12. 2011 λες και τους κυνηγούσε κανείς,λες και τα αεροπλάνα θα χαλούσαν γιατί ήταν εκτός ψυγείου,ή είχαν ημερομηνία λήξεως την επομένη, έσπευσαν να αποφασίσουν την απευθείας ανάθεση του έργου στην SL ENGINEERING AND SERVICES LTD.
    Τα ονόματά τους και οι υπογραφές τους φαίνονται φαρδιά πλατιά στο παραπάνω κείμενο.Μεγαλύτερη σημασία έχουν οι δύο κύριοι και σχετικότεροι υπεύθυνοι υπουργοί της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας(Μπέλλου)!!!Ο παμμέγιστος,ο συνταγματολογιότατος,ο ευφυέστερος όλων των Ελλήνων,ο εκ δεξιών αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης,ο ανήκων στην ίδια κατηγορία υπερβαρέων βαρών με τον έτερο αντιπρόεδρο,ο καλύτερος χειριστής της Ελληνικής γλώσσας,αυτός που έχει αναλάβει να σηκώσει μόνος του,ολόκληρο το βάρος της σωτηρίας μας,υπογράφει πρώτος-πρώτος.Δεν θα αναφερθώ στους ενδιάμεσους καθώς τους θεωρώ τελευταίες τρύπες του ζουρνά,όμως αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω μια ιδιαίτερη μνεία στον τελευταίο υπογράφοντα, άμεσα αρμόδιο Υπουργό,ο οποίος κατά δήλωση του, αγαπάει την Ελλάδα περισσότερο από όλους μας!Ποιο πολύ και από τον Άδωνι!Αυτοί οι δύο , από μόνοι τους, έχουν διαβάσει περισσότερα βιβλία,νοιάζονται για το καλό μας,βλέπουν ποιο μπροστά,και από τους ΕΛ!!
     Αν και διαθέτω τις απαραίτητες ειδικές γνώσεις δεν θα μπω σε λεπτομέρειες τις αγοραπωλησίας, καθώς υπάρχουν υπονοούμενες εμπλοκές και άλλων υποθέσεων.Σας προτείνω να ανατρέξετε σε διάφορα bloggs τα οποία με στοιχεία και υπεύθυνες θέσεις εξηγούν τι έγινε και ποιοι εμπλέκονται.         (exomatiakeblepo,taxalia,ets) .
     Πάντως το να αγοράζεις 4 αεροπλάνα με 550.000.000 ευρώ πριν 10 χρόνια, να τα χρησιμοποιείς για λιγότερο από 5 χρόνια, και να τα πουλάς 31.000.000 ευρώ, με αυτές τις προχειρότατες διαδικασίες είναι ξεφτίλα.Ή μήπως κάτι άλλο.  
    Θέλω να ρωτήσω και τον ποιο καλόπιστο Έλληνα.ΑΝ είχε ένα τρακτέρ,ένα σπίτι,μια ψαρόβαρκα κάτι προς πώληση,επειδή αναγκάστηκε να φθάσει σε αυτό το σημείο,υπήρχε ποτέ η περίπτωση να αναθέσει την εκτίμηση και την πώληση, σε αυτήν την διυπουργική επιτροπή και την συνοδεία των επιστημονικών συνεργατών τους;;;;Παρορμητικά εκφραζόμενος,ρωτώ,δεν υπάρχει κανένας εισαγγελέας που να φοράει παντελόνια,γαμώ την ατυχία μας γαμώ!!!!!!!! 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια: