3.10.12

΄΄Ντεμέκ΄΄ συνταγματολόγος.

     Παρακολούθησα τον Β.Β στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγα.Μεγάλη επιτυχία!Φοβερός!Ξεπέρασε και τον εαυτό του. Συμπέρασμα. ΌΧΙ  Δεν υπάρχει καμιά σωτηρία. Όχι οι απόδημοι Έλληνες να μας φέρουν 600 δις ευρώ,όχι οι Κινέζοι να μας χαρίσουν 800δις,όχι οι Εξωγήινοι, οι Ελ να μας στείλουν πέντε διαστημόπλοια φορτωμένα διαμάντια,όχι να μας διαγράψουν τελείως το χρέος, χαΐρι δεν βλέπουμε.Οι άνθρωποι δεν ΄΄παίζονται΄΄.Δεν μπορείς να τους ΄΄πιάσεις΄΄από πουθενά.
     Τον ΄΄χοντρό΄΄,έτυχε να τον γνωρίσω από κοντά.Είχα,που λένε,προσωπική άποψη για το πόσο μαλάκας είναι.Το είδα,όταν ξεδίπλωσε μπροστά μου, αρκετά χρόνια πριν όχι μόνο το μέγεθος της στριφνομαλακίας που τον διακατέχει αλλά και μια διαβολεμένη κακία.Με την σημερινή του εμφάνιση  έδειξε πώς η κατάσταση του χειροτέρεψε επικίνδυνα.Φοβάμαι πως δεν υπάρχει γιατρειά καμία.Ούτε για αυτόν,ούτε για μας.
      Το κακό δεν είναι η συμπεριφορά τους,είναι πως τέτοιους τύπους, εμείς ως λαός,ως οπαδοί, φτάσαμε στο σημείο να πληρώσουμε για να τους ψηφίσουμε για αρχηγούς μας.
      Όπως βλέπετε ονόματα δεν λέω,για πρώτη φορά,λόγω διαστροφικής κακίας του χοντρομαλάκα. Δεν έχω καμιά διάθεση να μπλέξω. Αυτός είναι ικανός να κάνει ομαδικές μηνύσεις και αγωγές, σε όσους τον βρίζουν και, το κακό είναι πως, μπορεί να τις κερδίσει ΟΛΕΣ. Έχει και τις άκρες και τον τρόπο, ως κοτζάμ συνταγματολόγος.
     Από την πρώτη στιγμή που μας κάθησε στο σβέρκο,το σατανικό του μυαλό,σκέφτεται πως να μας ΄΄πηδάει΄΄ και να μην μπορεί να τον ακουμπήσει κανένας.
     Δεν μπορώ να φανταστώ πως ,με ποιον τρόπο,νόμιμα και συνταγματικά,να βρεθεί κάποιο κόλπο και να τον ΄΄γαμίσουμε΄΄, κανονικά.
      Οι φωτογραφίες,τα βίντεο, μπήκαν τυχαία,για ντεκόρ ΄΄ντεμέκ΄΄,και φυσικά ουδεμιά σχέση έχουν με το κείμενο.Απλά το αναφέρω προκαταβολικά, μην γίνει καμιά παρεξήγηση.Εγώ για άλλον μιλάω.Δεν εννοώ τον αρχηγό(λέμε τώρα)του ΠΑΣΟΚ.
       Πάντως, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να σκεφτούμε, στα αλήθεια όμως,την περίπτωση κάποιου πιθανού πραξικοπήματος.Και επειδή τους ενστόλους,τους σημερινούς, δεν τους κόβω και πολύ ικανούς για τέτοιες δουλειές,λέω μπας και υπάρξει η δυνατότητα να γίνει από άλλες ομάδες πολιτών.Μια καλή σκέψη είναι οι αγρότες που έχουν και μηχανοκίνητα(τρακτέρ,κομπίνες,σβάρνες, κτλ),ή οι κυνηγοί που κατέχουν και οπλισμό(ξέρουν και σημάδι) ίσως και οι φορτηγατζήδες, σε συνεργασία με τα βυτιοφόρα(δεν μπορούν να τους κατηγορήσουν αυτούς διότι τους ΄΄ανοιξαν΄΄τα επαγγέλματα).Λέω τώρα, κάποιες πιθανές λύσεις μπας και τους την φέρουμε από εκεί που δεν το περιμένουν.Όποιος έχει καμιά καλύτερη ιδέα,καλοδεχούμενη.Το ζητούμενο είναι να γλυτώσουμε από αυτούς.Αν τους αφήσουμε ελεύθερους να κυβερνούν, είναι ικανοί να μας εξαφανίσουν,να μας σβήσουν από τον χάρτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: